Det första kluriga är att få av skinnet helt, vilket du säkert har listat ut. Om man lyckas få av skinnet i en bit eller så som man vill ha det så bör man skrapa av kött från skinnet. Bästa vore ju om det inte följde med när man drog av det. Blanda ihop 1 dl rapsolja en ägg gula och en msk såpa. Få det handvarmt och smörj in hela skinnet med det. Sen får det där gucka in sig i tre dagar. Det du kan göra är att ha koll på att skinnet inte hinner börja stelna. Sen kan du fylla det med det du vill ha i och låta det torka. Det knepiga kan vara att få näbben kvar.
Jag antar att du ska ha den till bulvan och att den luktar lite olja och så kanske du inte bryr dig om.
Det här är bara kvalificerade spekulationer då jag aldrig har gjort de själv.
Men det borde funka om man bara ser till att skinnet inte torkar medans det ligger och suger i sig blandingen. Man kan ju torka bort överbliven blanding innan mar trär på den eller fyller den med material. När den torkar blir den stel.
Lycka till, Micke.