Anette: Mintbollar lät gott, vill gärna ha receptet! 
Jag experimenterade lite själv

Följde ett chokladbollsrecept men bytte ut kaffet mot myntablad.
Mixa 100gr smör med 7-10 färska myntablad i en mixer.
Mixa sedan ner 1½ dl socker, 1 msk vaniljsocker, 4 dl havregryn, 3msk kakao, 2msk vatten. Rulla små fina bollar. Jag pudrade dem med florsocker så de inte skulle se ut som chokladbollar så inte dottern skulle ta fel (gillar inte mintsmak) Jag tog chokladmynta men tror det blir godare och mer mintsmak med vanlig pepparmynta. Väldigt goda till en kopp kaffe

Annars har jag idag gjort en primörpytt på råstekt potatis (köpt, vill inte nalla av mina förrän till midsommar) som jag blandade ner små fina morötter, sockerärter, skivad lökblast, finhackad dill och persilja i, salt och peppar. mumsigt med stekt ägg. Jordgubbar till efterrätt.