Vill bara säga... Vår son har börjat tillverka korv hemma och har lyckats fantastiskt bra!! ;)Har frågar kompisar som antingen har mödrar som tillverkar korv sedan generationer i sina hemländer eller gör det själva och får då massor med bra tipps recept råd mm
Han tillverkar, röker och torkar bl.a. Han har också hittat en guldgruva på nätet med korvrecept från en korvälskare som samlar in sådana från hela världen och lägger upp dem på sin sida och sen kan de utbyta erfarenheter mm
Visst har det blivit en del som inte jätte bra men det är på det han lär sig!
Han har tom fått beröm från en som arbetar med korvtillverkning!
Hans ambition är nu inte att börja sälja utan när han bjuder folk på grilla så vill han bjuda på något gott utan tillsatser som knorrar, öron massa e-nr osv
Tro mej jag har jobbat på ett företag som gör korv så jag VET hur det går till...
Prova, testa smaka!! Men var noga med hygienen som sagt!!
Lycka till