Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Gäddrom  (läst 3920 gånger)

stellasmatte

  • Inlägg: 38
    • Norrbotten
Gäddrom
« skrivet: 29 mar-15 kl 17:36 »
Någon som tar tillvara rommen från vårgäddor?  Hur gör ni, hur mycket salt?  Tacksam för tips.

kurt

  • Inlägg: 3488
SV: Gäddrom
« Svar #1 skrivet: 29 mar-15 kl 19:55 »

stellasmatte

  • Inlägg: 38
    • Norrbotten
SV: Gäddrom
« Svar #2 skrivet: 06 apr-15 kl 16:00 »
Jag frös gäddrommen i en vecka, saltade sen med 3 gram salt /100 gram rom.  Lite hackad rödlök och peppar.  Fy fasiken så gott .


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

1750 gäster, 3 användare (1 dolda)
köksträdgård, ärt

* Forum

* Om tidningen Åter



- Förvånansvärt väl sammansatt och innehållsrik tidning! Kanske är det just för att den är skriven av entusiaster, inte professionella skribenter, som den andas så mycket glädje och inspiration.
/Jeuce

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser