Förenklingen är mer rätta, för även om det skulle smyga sig in något farligt ämne i en småproducents odling, så drabbar det väldigt få individer.
Tycker diskussionen är lite underlig, för att proppa i sig bekämpningsmedel och konserveringsmedel istället för "riktigt" producerad mat tyder väl på en väldigt naiv syn på en sjuk företeelse?
Varför ska man överhuvud köpa barnmatsburkar od. till små barn? Varför kan man inte fixa sin egen mat till ungarna? Jag har gjort det till 4 st och förvånande nog har alla uppnått vuxen ålder

Angående ekologisk tomatpuré, så kan man frysa den i portioner

Dessutom är vi idag väldigt ovana att hantera naturliga råvaror, vi har fått lära oss att allt ska hålla i det oändliga.
Eller en inplastad gurka som håller sig fräsch i kylskåpet i två

månader. Är det något naturligt eller något att sträva efter? Sjukt enligt mig. Utöver plasthysterin i detta land, där allt ska vara inplastat. Väldigt miljövänligt iaf. tycker landet som anser sig bäst på allt.