Risken med honung är att sylten börjar jäsa, men om du gör sylten i små förpackningar och fryser in så kan du undvika jäsning. Men som sagt, hållbarheten på honungssötad sylt är kortare än sockersötad.
Vad gäller smaken så kommer honungssmaken att dominera men det gör kanske inget. Själv föredrar jag sockersötad sylt av just den orsaken, att sylten smakar bär.
Tack för ditt svar

Pappa var biodlare (därav att jag har mycket honung) så jag förstår det där med att det kan jäsa.. tror inte det är någon fara med det.
Ja, beroende på vad det är för honung och kvalitén på bären så förstår jag att det finns en risk att honungssmaken kan ta över och jag tänkte inte använda enbart honung (ljus, försommarhonung) utan vanligt socker också.
Är himla nyfiken på att prova.. Nyfiken på nya smaksensationer

Blåbär/honung verkar gå hem hos björnarna i alla fall, haha. Min kusin som har tagit över biodlingen efter pappa har problem med att de samhällena han har längst hyggeskanter blir rånade av björn.