Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  halloumifråga  (läst 1127 gånger)

olle81

  • Inlägg: 6
    • Södermanland
halloumifråga
« skrivet: 05 feb-10 kl 14:53 »
hejsan!

skrev den här frågan i en annan tråd men fick inget svar så jag gör ett nytt försök.
 
jag skulle vilja göra halloumin men det är en sak jag inte förstår. Det står: häll i 1/3 vinäger utblandat i lite vatten hur mkt vinäger ska det vara? spelar det nån roll vilken typ av vinäger? Det finns ju några olika sorter. Tack på förhand.

olle

 

Mata

  • Inlägg: 1706
    • Södermanland
SV: halloumifråga
« Svar #1 skrivet: 05 feb-10 kl 19:26 »
http://www.ehow.com/how_5108537_make-halloumi-cheese.html

(video hur man gör)

http://www.pbase.com/jorge11/halloumi

http://blendedlifestyle.blogspot.com/2010/01/how-to-make-halloumi-and-ricotta-on.html


Vet inte exakt svar på din fråga, men hittade dessa intressanta länkar.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

470 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Har nu köpt mina första nummer av Åter och de var över förväntan. Mycket innehållsrika och informativa, och bra blandning. Inspirerande att läsa om andras berättelser och tankar. Även min familj uppskattade tidningen och kommer att läsa fler nummer.:)
/Johanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser