Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  halloumifråga  (läst 1182 gånger)

olle81

  • Inlägg: 6
    • Södermanland
halloumifråga
« skrivet: 05 feb-10 kl 14:53 »
hejsan!

skrev den här frågan i en annan tråd men fick inget svar så jag gör ett nytt försök.
 
jag skulle vilja göra halloumin men det är en sak jag inte förstår. Det står: häll i 1/3 vinäger utblandat i lite vatten hur mkt vinäger ska det vara? spelar det nån roll vilken typ av vinäger? Det finns ju några olika sorter. Tack på förhand.

olle

Mata

  • Inlägg: 1706
    • Södermanland
SV: halloumifråga
« Svar #1 skrivet: 05 feb-10 kl 19:26 »
http://www.ehow.com/how_5108537_make-halloumi-cheese.html

(video hur man gör)

http://www.pbase.com/jorge11/halloumi

http://blendedlifestyle.blogspot.com/2010/01/how-to-make-halloumi-and-ricotta-on.html


Vet inte exakt svar på din fråga, men hittade dessa intressanta länkar.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

623 gäster, 2 användare (2 dolda)

* Forum

* Om tidningen Åter



- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser