Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  hur smakar vedugnseldat bröd?  (läst 1344 gånger)

Matglada Tänkaren

  • Inlägg: 138
    • Dalarna
hur smakar vedugnseldat bröd?
« skrivet: 14 okt-09 kl 03:18 »
Jag bakar med stor glädje, maler mjölet själv, och naturjäser med olika metoder. Nu ska vi köpa en vedspis till köket och jag undrar. Blir det skillnad på bröd bakat i vedugn, typ Wamsler k148, jämfört med elugn? Är det värt att satsa på ugnsdel i blivande kökspannan (den ska vara vattenmantlad). Eller smakar det likadant???
Tacksam för era erfarenheter!
"There is enough for everybodys need but not for everybodys greed."
M. Gandhi


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

446 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser