Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  hur smakar vedugnseldat bröd?  (läst 1342 gånger)

Matglada Tänkaren

  • Inlägg: 138
    • Dalarna
hur smakar vedugnseldat bröd?
« skrivet: 14 okt-09 kl 03:18 »
Jag bakar med stor glädje, maler mjölet själv, och naturjäser med olika metoder. Nu ska vi köpa en vedspis till köket och jag undrar. Blir det skillnad på bröd bakat i vedugn, typ Wamsler k148, jämfört med elugn? Är det värt att satsa på ugnsdel i blivande kökspannan (den ska vara vattenmantlad). Eller smakar det likadant???
Tacksam för era erfarenheter!
"There is enough for everybodys need but not for everybodys greed."
M. Gandhi


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

499 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Kan bara varmt rekommendera denna tidning!
/Sanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser