Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Slakt och styckning  (läst 2202 gånger)

SimpleLife

  • Inlägg: 2
  • Egen härd är guld värd
Slakt och styckning
« skrivet: 17 okt-08 kl 15:08 »
Finns det någon bra bok om hur man går tillväga
från avlivning av gris och till hur köttet hanteras o styckas ?
Kattmänniska som gillar hästar och blev hundägare med egna linderödsnassar !

 

Westan

  • Inlägg: 236
SV: Slakt och styckning
« Svar #1 skrivet: 28 nov-08 kl 19:06 »
Den bästa bok jag stött på är "Jägarens Kokbok"  Utgiven av Prisma  isbn91-518-2665-8.
Den handlar visserligen om vilt men mycket går att överföra till hantering av våra
tamdjur

sudden_82

  • Inlägg: 8
SV: Slakt och styckning
« Svar #2 skrivet: 02 okt-09 kl 12:16 »
River Cottage - pig in a day. Instruktionsfilm på ett par timmar om vad man gör av en nyslaktad gris.

http://btjunkie.org/torrent/UK-River-Cottage-Pig-in-a-Day-DVD-Rip/29087d3e55b6787cf6401785a130bf730e41d1dce6bb


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

479 gäster, 2 användare
Undine, ärt

* Forum

* Om tidningen Åter



- Var väldigt intressant att läsa om vinterskörd. Så blir att försöka sig på det iår. Även mitt intresse för permakultur har väckts och jag hoppas på att det kommer fler artiklar om detta ämne och hur man kan starta upp det hemma.
/Sanna J

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser