Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Slakt och styckning  (läst 2320 gånger)

SimpleLife

  • Inlägg: 2
  • Egen härd är guld värd
Slakt och styckning
« skrivet: 17 okt-08 kl 15:08 »
Finns det någon bra bok om hur man går tillväga
från avlivning av gris och till hur köttet hanteras o styckas ?
Kattmänniska som gillar hästar och blev hundägare med egna linderödsnassar !

Westan

  • Inlägg: 236
SV: Slakt och styckning
« Svar #1 skrivet: 28 nov-08 kl 19:06 »
Den bästa bok jag stött på är "Jägarens Kokbok"  Utgiven av Prisma  isbn91-518-2665-8.
Den handlar visserligen om vilt men mycket går att överföra till hantering av våra
tamdjur

 

sudden_82

  • Inlägg: 8
SV: Slakt och styckning
« Svar #2 skrivet: 02 okt-09 kl 12:16 »
River Cottage - pig in a day. Instruktionsfilm på ett par timmar om vad man gör av en nyslaktad gris.

http://btjunkie.org/torrent/UK-River-Cottage-Pig-in-a-Day-DVD-Rip/29087d3e55b6787cf6401785a130bf730e41d1dce6bb


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

936 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser