I år köpte jag isbitspåsar och fyllde på med saften.
Så nu ligger min saft, lagom portionerade i frysen. Perfekt för mig som inte är någon stor saftkonsument, men som ändå vill ha spara ner sommarsmakerna! 
Men ååååhhh....va smart du är!!!

Jag stog och måttade och räknade ut att två iskuber per dl vatten var lagom om jag frös in. Räknade med att jag skulle ha dom sedan i en burk i frysen, bara att plocka fram. Bara det att det liksom inte fryser!!!

Så nu har jag inga iskubslådor att frysa is i utan alla är fulla av saft som inte går att få ur för dom är så...lösa och klibbiga!!!
Tror jag ändå ska ta ut dom, försöka tömma formarna och en rågad matsked bör ju motsvara en iskub och så åker flädersaften sedan ner i ispåsar!!! Om jag hinner...den slukar ungarna fortare än kvickt. Syrensaft är lite mer...vuxensmak tror jag. Iaf i det här huset!