Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Lammbringa  (läst 1713 gånger)

louise

  • Gäst
Lammbringa
« skrivet: 03 mar-08 kl 23:30 »
Nu glömde jag köttet i ugnen igen. Istället för 75 grader blev lammbringen 85-90. Märkligt nog blev den inte torr å seg. Hur tycker ni att den perfekta bringan ska tillagas och hur ska reusultatet bli? Konsistens, saftiget?


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

473 gäster, 3 användare (2 dolda)
Hantverkaren

* Forum

* Om tidningen Åter



- Superinspirerande! Nu är jag prenumerant!
/ Pia T

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser