Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Lammbringa  (läst 1712 gånger)

louise

  • Gäst
Lammbringa
« skrivet: 03 mar-08 kl 23:30 »
Nu glömde jag köttet i ugnen igen. Istället för 75 grader blev lammbringen 85-90. Märkligt nog blev den inte torr å seg. Hur tycker ni att den perfekta bringan ska tillagas och hur ska reusultatet bli? Konsistens, saftiget?


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

538 gäster, 4 användare (2 dolda)
Tångräkan, RickardR

* Forum

* Om tidningen Åter



- Tidningen åter har jag läst i några år som prenumerant innan dess läste jag hos vänner. Genom åren har jag utvecklats det har även tidningen och att ledaren skrivs av en så härlig och äkta människa som erkänner att man ibland får ge upp och tänka om. ALLA borde ha tidningen!
/ Maria

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser