Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Kokad mat....  (läst 990 gånger)

Skogsvilde

  • Inlägg: 17534
  • Om det inte dödar dig muterar och försöker på nytt
    • -
Kokad mat....
« skrivet: 04 nov-07 kl 22:15 »
 :-X
« Senast ändrad: 30 dec-12 kl 18:33 av диком лесу »
E-nr är inte det minsta lilla farliga.
Det kan vara produkten som döljer sig bakom som ställer till det.
Men inte nödvändigtvis.

snarken

  • Inlägg: 230
Re:Kokad mat....
« Svar #1 skrivet: 04 nov-07 kl 23:17 »
Jag "efterkokar" alltid ägg och de blir perfekta. Koka upp under lock. Slå av plattan, ta av locket och vänta på att det slutar sjuda = löskokt. Slå av plattan, lämna locket på och vänta på att det slutar sjuda = hårdkokt.

Jag har för mig att "Vår kokbok" har ett recept på risgrynsgröt som får "svälla" sig färdig, det vill säga koka på eftervärmen...

Sommartorparn

  • Inlägg: 2834
Re:Kokad mat....
« Svar #2 skrivet: 05 nov-07 kl 08:22 »
Den som vill kan ju leta efter tråden om "koklådor", d v s att man kan koka färdigt i en isolerad låda, typ kylbox. Ärtsoppa, risrätter mm.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

735 gäster, 3 användare (1 dolda)
Mathias., Hasken91

* Forum

* Om tidningen Åter



- Det här är tidningar som jag kommer hålla reda på och spara på samma ställe, de fungerar som en uppslagsbok!
/Lovisa

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser