Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Koka benbuljong  (läst 877 gånger)

Lanthushållet

  • Inlägg: 4
Koka benbuljong
« skrivet: 09 nov-15 kl 18:33 »
Benbuljong brukar ju oftast kokas på nöt-ben, men varför? Är det bättre smak eller mer välgörande?
Går det lika bra att koka på ben från gris eller får?

Gilbert

  • Gäst
SV: Koka benbuljong
« Svar #1 skrivet: 09 nov-15 kl 18:43 »
Det fungerar med stora ben från vilken fyrbent som helst, älg, hjort, nöt, får, gris etc.

http://www.alternativ.nu/index.php?topic=178234.80

Peter81

  • Inlägg: 115
    • Södermanland
SV: Koka benbuljong
« Svar #2 skrivet: 11 nov-15 kl 15:26 »
Man kan koka på alla ben. Får lite olika smak och egenskaper.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter



- Kvartalets höjdpunkt för mig, när det nye Åter kommer!
/Ann-Louise L

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser