Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Smakutvärdering av tre olika ankraser  (läst 1771 gånger)

Azoo-Lina

  • Inlägg: 7326
  • Jag kan inte allt. Men väldigt mycket ;-)
    • Skåne
    • Fru Laurin
Smakutvärdering av tre olika ankraser
« skrivet: 16 feb-14 kl 13:03 »
Insåg att jag postade detta i fel tråd först. Ämnet passar nog bättre här än under djur/ankor & myskankor.

Vi har tillsammans med några vänner tillagat och smakat tre olika ankraser. Svensk Blå, Rouen, och Peking (Amerikansk)  Gott var det och mätt blev man ;)  För mig var Rouenankan vinnare med den Svenska Blå som stark tvåa. Någon tycke att den Svenska Blå var bäst och i slutändan kom vi fram till att vilken av dessa raser som var vinnare beror lite på hur man tillagar och kryddar ankan.



Lite mer detaljer kan ni läsa på vår blogg http://oloflaurin.blogspot.se/2014/02/ankprovning.html
Har en underbar gubbe, 4 omöjliga vovvar, 6 busiga katter, lagom många höns och ankor och ett par hundra tusen bin! Läs mer om oss här http://www.frulaurin.n.nu eller här http://oloflaurin.blogspot.com/


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

590 gäster, 2 användare (1 dolda)
Bokohammare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser