Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  fick ett erbjudande  (läst 1131 gånger)

ekonomisanering

  • Inlägg: 411
fick ett erbjudande
« skrivet: 19 maj-13 kl 16:44 »
Om krusbär o vinbär som varit frysta sen förra året. Om jag gör saft, sylt o fryser om är hållbarhet som beredoing m färska bär?

christelle

  • Inlägg: 7772
    • Blekinge
SV: fick ett erbjudande
« Svar #1 skrivet: 19 maj-13 kl 16:56 »
Ja i stort sett och i alla fall för vinbären, krusbär brukar jag inte frysa och de har ju en annan typ av skal så det är oklart.
The woods are lovely, dark and deep.
But I have promises to keep,
and miles to go before I sleep.   R. F.

 

kurt

  • Inlägg: 3488
SV: fick ett erbjudande
« Svar #2 skrivet: 19 maj-13 kl 18:01 »
Men varför skall man frysa saft och sylt??

christelle

  • Inlägg: 7772
    • Blekinge
SV: fick ett erbjudande
« Svar #3 skrivet: 19 maj-13 kl 19:33 »
Saft, mos och sylt utan konserveringsmedel brukar jag frysa in och det blir så bra  ;)
The woods are lovely, dark and deep.
But I have promises to keep,
and miles to go before I sleep.   R. F.

Lena i Fjollträsk

  • Gäst
SV: fick ett erbjudande
« Svar #4 skrivet: 19 maj-13 kl 19:56 »
Jag har gjort sylt och saft på frusna bär både vinbär och krusbär, har aldrig märkt att det skulle ha sämre hållbarhet än på färska.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

610 gäster, 1 användare
ÖsterFröken

* Forum

* Om tidningen Åter



- Var väldigt intressant att läsa om vinterskörd. Så blir att försöka sig på det iår. Även mitt intresse för permakultur har väckts och jag hoppas på att det kommer fler artiklar om detta ämne och hur man kan starta upp det hemma.
/Sanna J

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser