Personligen tycker jag att personalen är kassa på Granngården.
Granngården är ju ett urtypiskt arbetsställe där man har mycket säsongsarbetare som inte har någon fackkunskap.Liksom Arbetsprövningsmänniskor och Lönebidragsanställda...Hur kunnigt kan det bli då.Och numer får butikerna INTE beställa själva utan det beställs centralt något som personalen själv är mycket missnöjda med.
Jag har hört talas om svenskafoder, förut den här veckanDet lär väl inte finnas häruppe.
Fasanfoder håller också högre proteinhalt.Hos oss har det varit slut på kycklingstarten flera veckor.Personligen tycker jag att personalen är kassa på Granngården.Förlåt att jag är stygg.
Bäst är kokta ägg som du passerar genom en sil och blandar med ex. ströbröd eller finfördelade havregryn till en lämplig konsisens.Efter någom vecka brukar jag försiktigt blanda i kalkonstart så att man efter några veckor helt övergår till det köpta fodretKokta ägg blir dyrt i längden och kalkoner blir fort stora !Lycka till