Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  halloumifråga  (läst 1121 gånger)

olle81

  • Inlägg: 6
    • Södermanland
halloumifråga
« skrivet: 05 feb-10 kl 14:53 »
hejsan!

skrev den här frågan i en annan tråd men fick inget svar så jag gör ett nytt försök.
 
jag skulle vilja göra halloumin men det är en sak jag inte förstår. Det står: häll i 1/3 vinäger utblandat i lite vatten hur mkt vinäger ska det vara? spelar det nån roll vilken typ av vinäger? Det finns ju några olika sorter. Tack på förhand.

olle

 

Mata

  • Inlägg: 1706
    • Södermanland
SV: halloumifråga
« Svar #1 skrivet: 05 feb-10 kl 19:26 »
http://www.ehow.com/how_5108537_make-halloumi-cheese.html

(video hur man gör)

http://www.pbase.com/jorge11/halloumi

http://blendedlifestyle.blogspot.com/2010/01/how-to-make-halloumi-and-ricotta-on.html


Vet inte exakt svar på din fråga, men hittade dessa intressanta länkar.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

564 gäster, 4 användare (2 dolda)
Berberis, Hans Hultén

* Forum

* Om tidningen Åter



- Tidningarna blir utnötta och får fötter. Bara kompletterar gamla tidningar så alla finns :) Viktigt.
/Jandi

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser