Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  ägg i böcklingstuvning,1933  (läst 896 gånger)

tänk_positivt

  • Gäst
ägg i böcklingstuvning,1933
« skrivet: 03 sep-07 kl 20:55 »


gör en stuvning av smör,mjölk och mjöl och smaksätt med
salt och peppar.
Böcklingar befrias från skinn, ben och inälvor och delas sönder i små bitar, varefter de röres ned i stuvningen,som får puttra en stund.
Ägg kokas och befrias från skal och lägges i en ungsfast form, varefter stuvningen hälles över.Överst ganeras med ett par halva böcklingar och några smörklickar lägges på samt stötbröd.
sätt in i ugn för att få litet färg.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

712 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Så mysig, inspirerande och härlig tidning! Sätter igång en känsla av att allt är möjligt. Vill bli självhushållare nu! I framtiden ska vi ha våran gård och Jag längtar så! Livet kan vara bra underbart och det är värt att kämpa för sin dröm så vi kan leva på riktigt. Inte i samhällets ekorrhjul utan ta tillvara på livet till fullo.
/ Linda

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser