Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  långfil  (läst 1095 gånger)

Gunilla52

  • Inlägg: 27
    • Västmanland
långfil
« skrivet: 15 okt-10 kl 09:06 »
Hej!
Igårkväll blandade jag 2dl långfil (köpt från affären) + 2 l äkta bondmjölk. Jag har haft det stått i rumstemperatur över natten. Ska den stå längre i rumstemperatur eller ska jag ställa in den i kylskåpet och när är den färdig att ätas? Någon som vet?
/ Gunilla

esten

  • Inlägg: 2325
    • -
SV: långfil
« Svar #1 skrivet: 15 okt-10 kl 11:15 »
När den har blivit tjock är den färdig och kan ställas kallt tills den ska ätas .

Det brukar ta en till två dagar men beroende på var du ställt skålarna och tempen där , kan ta tre dagar också .

Gunilla52

  • Inlägg: 27
    • Västmanland
SV: långfil
« Svar #2 skrivet: 15 okt-10 kl 12:37 »
Tack snälla för svaret!! :)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

468 gäster, 3 användare (1 dolda)
Nataks, Conorcccc

* Forum

* Om tidningen Åter



- Har läst tidningen hos en vän tidigare, men nu har jag äntligen kommit mig för att prenumerera själv. Ser fram mot mitt första nummer.
/Marie-Louise

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser