Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Hur ångrar man om man råkat lägga upp en för stor bild?  (läst 496 gånger)

ieenilorac

  • Inlägg: 8442
  • www.sonnarpsnaturbruk.n.nu
    • Skåne
    • Sonnarps naturbruk
Slarvig som jag ibland är, så missar jag ibland att kolla om bilden jag tänker lägga upp är tillräckligt liten.

Ofta skriver jag en hel del text, sedan klickar jag på "Fler alternativ", bläddrar och försöka lägga upp en bild. Är då bilden för stor, så får jag felmeddelande. Jag redigerar bilden, sparar den under att annat namn, och vill lägga upp den bilden istället. Men se, det lyckas jag inte med. Jag kan nämligen inte plocka bort sökvägen till den gamla, för stora bilden. Jag måste klicka mig tillbaka och börja om från början, och den text jag skrivit får jag kopiera och klistra in igen i det nya inlägget.

Är det något som jag gör fel, eller fungerar det på ett så besvärligt sätt? Går det att göra något åt det i sådana fall?
Har nyligen köpt en liten gård på landet. Stora renoveringsbehov, stora möjligheter. Grönsaker, örter, träd och buskar. Bin. Amerikanska gula gäss, peking-, cayuga, welsh harlekin o myskankor, höns av diverse raser o vaktlar.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Hittade den tidning hemma hos en vän. Fångade mitt intresse och jag uppskattade den bredd av artiklar. Har själv nu påbörjat en prenumeration
/Martin

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser