Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  varför blir fetaosten så???  (läst 1124 gånger)

Osttokig

  • Inlägg: 40
    • Jämtland
varför blir fetaosten så???
« skrivet: 01 jul-10 kl 10:28 »
Jag har gjort fetaost och i vissa burkar har vitlöken blivit lite grön...
Jag har lagt vitlöken i kokande vatten innan och det är rapsolja i. I vissa satte jag i även olivolja
kan det vara olivoljan som är "boven"?? Eller kryddorna rosmarin och oregano??
Boendes i Jämtland.

Stadsbarn

  • Gäst
SV: varför blir fetaosten så???
« Svar #1 skrivet: 02 jul-10 kl 14:48 »
Jag gör samma som du med rapsolja, och den har aldrig blivit grön. Så jag skulle gissa olivoljan.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

541 gäster, 2 användare (1 dolda)
Lomsmyran

* Forum

* Om tidningen Åter



- Har nu köpt mina första nummer av Åter och de var över förväntan. Mycket innehållsrika och informativa, och bra blandning. Inspirerande att läsa om andras berättelser och tankar. Även min familj uppskattade tidningen och kommer att läsa fler nummer.:)
/Johanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser