Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Vårbrodd  (läst 1762 gånger)

svallkille

  • Inlägg: 4
    • Medelpad
Vårbrodd
« skrivet: 20 dec-09 kl 22:32 »
hej
någon som vet om man kan änvända Vårbrodd som en sorts försvenskad vanilj då jag älskar smaken av vanilj men vill inte köpa äkta vanilj då det är påfrestande för miljön och vanilin är ju i för sig okey men skulle vara kul att odla sin egen vanilj....

jag vet att man kan änvända sig av Vårbrodd för smaksättning av alkohol kan man torka den och använda den i bakverk oxå?

förslag eller dylikt snälla
dengrnafarbrorn.blogspot.com


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

566 gäster, 1 användare (1 dolda)

* Forum

* Om tidningen Åter



- Mycket intressant och inspirerande läsning! Jag har lärt mig mycket användbart, bl.a inför eventuella framtida getter. Tidningen är dessutom väldigt fin att bläddra i. Otroligt prisvärd! En får mycket för sina 30 kronor.
/Sofie S

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser