Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Kok/stek-grop  (läst 1842 gånger)

Attes matte

  • Inlägg: 4331
    • Jämtland
Kok/stek-grop
« skrivet: 13 aug-09 kl 12:38 »
Är det nån som har tillagat kött i en stekgrop/kokgrop? Är nyfiken på att testa nämligen, men är lite osäker på hur man gör för bästa resultat. Tips, nån? Det är kanin jag har tänkt "gropa"...

/Sara
Renoverings-bloggen: www.flatcoated.se/racksjon
Atte-bloggen: www.flatcoated.se/blog

 

regnpipan

  • Gäst
SV: Kok/stek-grop
« Svar #1 skrivet: 13 aug-09 kl 13:16 »
http://arkeologivast.blogspot.com/2008/10/frlamm-i-kokgrop.html

samma text/artikel finns i ett äldre nummer av Åter. Det borde inte vara svårt att byta till kanin istället, men jag misstänker att man får minska koktiden något.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

464 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser