Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Grahamsbröd i bakugnen  (läst 1681 gånger)

mimmismat

  • Inlägg: 140
    • Mimmis Mat
Grahamsbröd i bakugnen
« skrivet: 17 nov-08 kl 20:40 »
Nu har vi varit på bakarkurs här i bygden i Björkaholms Bakarstuga och lärt oss mycket nytt om surdegsbakningen. Första brödet ut här hemma blev dock ett Grahamsbröd på vanlig färsk jäst. Det fick en fin seg yta på gränsen till knaprig yta.

Recept och erfarenheter till de vill hittar ni på;

http://mimmismat.wordpress.com/2008/11/17/grahamsbrod-i-bakugnen/

Vad har ni för goda recept på grahamsbröd eller surdegsbröd?


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

447 gäster, 1 användare (1 dolda)

* Forum

* Om tidningen Åter



- Tidningen åter har jag läst i några år som prenumerant innan dess läste jag hos vänner. Genom åren har jag utvecklats det har även tidningen och att ledaren skrivs av en så härlig och äkta människa som erkänner att man ibland får ge upp och tänka om. ALLA borde ha tidningen!
/ Maria

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser