Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Grahamsbröd i bakugnen  (läst 1662 gånger)

mimmismat

  • Inlägg: 140
    • Mimmis Mat
Grahamsbröd i bakugnen
« skrivet: 17 nov-08 kl 20:40 »
Nu har vi varit på bakarkurs här i bygden i Björkaholms Bakarstuga och lärt oss mycket nytt om surdegsbakningen. Första brödet ut här hemma blev dock ett Grahamsbröd på vanlig färsk jäst. Det fick en fin seg yta på gränsen till knaprig yta.

Recept och erfarenheter till de vill hittar ni på;

http://mimmismat.wordpress.com/2008/11/17/grahamsbrod-i-bakugnen/

Vad har ni för goda recept på grahamsbröd eller surdegsbröd?


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

459 gäster, 2 användare
Biggee, Smålandstokarna

* Forum

* Om tidningen Åter



- Åter är en tidsskrift som är tidlös. Ett 5 år gammalt nummer är lika användbart nu som när den kom ut.
Jag har haft väldigt mycket nytta och har fortfarande av tidningen.
/Per

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser