Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Rökning av chili  (läst 1392 gånger)

Rafiki

  • Inlägg: 220
  • Sörmjölebo i förskingringen
    • Odling i staden
Rökning av chili
« skrivet: 29 okt-08 kl 19:14 »
Jag vet att flera här röker chilifrukter. Det jag undrar är dels, använder ni något annat än typ ABU-rök, kanske är en mer relevant fråga, kallröker in eller varmröker ni? I ABU-röken blir det ju varmt med värmekällan så tätt inpå. Och dels vad har ni för spån/träslag? Typ al som till rökning av andra produkter? Och i en ABU-rök, som rent utrymmesmässigt är det jag får hålla mig till en överskådlig tid framöver, hur länge ungefär får de ligga där i rökluften, hur vet man att de är klara?

Många frågor :) :) som förhoppningsvis hamnade under rätt tråd... ;D
Det finns många skyddsmedel mot frestelser. Det bästa är feghet.
– Mark Twain


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

669 gäster, 2 användare
fidus41, eriksjos

* Forum

* Om tidningen Åter



- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser