Min sambo brukar göra chokladfondant

efter ett recept i Buffé, frukten vi har till brukar vara improviserad (dvs vad vi har hemma):
Chokladfondant med fruktsallad
Buffé nr 4 2006, sid 16
Ingredienser
Portioner: 4
75 g smör
2 msk strösocker
1 ägg
2 äggulor
80 g mörk choklad med hög kakaohalt (ca 70%)
2 msk vetemjöl
1 granatäpple
1 rött äpple
1 apelsin
1/2 dl pistagenötter
Tillagningstid: Max 20 min
Svårighetsgrad: Avancerat (sådär jätteavancerat är det ju inte...om man är någorlunda van i köket..)
Gör så här
1. Sätt ugnen på 200°C. Vispa smör och socker poröst. Vispa i ägget och äggulorna en i taget.
2. Smält chokladen i vattenbad eller mikro. Vispa ner den i smeten och vänd till sist ner mjölet.
3. Smörj 4 portionsformar och fyll med chokladsmeten. Grädda i ugnen i 6-7 minuter. Kärnan ska vara rinnig.
4. Gröp ut kärnorna ur granatäpplet och strimla äpplet.
5. Skär skalet av apelsinen och skär loss apelsinfiléerna. Blanda granatäpple, äpple och apelsinfiléer. Hacka pistaschnötterna och strö ovanpå frukten.
6. Servera de varma chokladbakelserna med fruktsalladen.
Tillägg: Får se om jag lyckas länka till en bild: 