Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Att använda bär utan att använda socker?  (läst 20304 gånger)

Neon Knight

  • Inlägg: 933
    • -
SV: Att använda bär utan att använda socker?
« Svar #40 skrivet: 25 jun-13 kl 08:37 »
Under första världskriget var tillgången på socker knapp. Folkhushållningskommissionens fruktavdelning, sektionen för hemkonservering (historiens underbaraste namn på en statlig myndighet) författade då denna skrift med råd om tillvaratagande av bär och frukt:

Upplysningar rörande hemkonservering av frukt och bär

 

Broberg

  • Gäst
SV: Att använda bär utan att använda socker?
« Svar #41 skrivet: 25 jun-13 kl 19:35 »
Mögelcitronsyra i pulverform, ska man passa sig för, har jag märkt. Likaså konstgjord askorbinsyra. Det är något liknande skit med det.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

605 gäster, 3 användare (1 dolda)
Biofilo, Tur-Johan

* Forum

* Om tidningen Åter



- Supernöjd med den nya tidningen! Ska fixa ny betalning nu så vi har täckt upp det kommande året, ser fram emot att bygga upp ett litet bibliotek av tidningarna. :) Och maken är ivrig att få testa på ölbryggandet som finns med i senaste numret.. :P
/Maria Örni

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser