Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Bra hackor  (läst 199 gånger)

Nina W

  • Inlägg: 3421
    • Värmland
Bra hackor
« skrivet: 04 feb-20 kl 16:13 »
Jag minns att temat varit uppe här på alternativ förr men hittar inte tråden. Har för mig att någon tipsade om ett engelskt företag som säljer hackor. Jag vill gärna ha ett par hackor som passar till att bryta ny jord och rensa bort trädrötter, sten mm. En större och en mindre med rejält långa skaft så att man inte behöver stå alltför krumryggad.

Berberis

  • Inlägg: 852
    • Närke
SV: Bra hackor
« Svar #1 skrivet: 04 feb-20 kl 17:51 »


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser