Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Ledsvullnad  (läst 208 gånger)

Naasare

  • Inlägg: 1
    • Jämtland
Ledsvullnad
« skrivet: 30 nov-19 kl 18:54 »
Hej!
Vi har ett skånegåsapar som föddes i juni.
Nu när det är vinter och kallt släpper vi ut dem några timmar när vi kommer hem från jobbet, annars bor de i ett litet stall med tillgång till värme.
Igår fann jag hanen liggandes ute och han ville ej resa sig.
Vänster fotled (hälen eller vad jag ska säga) är svullen och varm men det går att sträcka ut benet.
De har hela tiden fått en varierad kost med havre-eller kornkross samt sallad och babyspenat (betade gräs i somras förstås) så jag hoppas inte det är vitaminbrist. Har trots det from idag börjat ge dem D-vitamin samt Granngårdens E-selen.
Känns som det mer är något trauma på leden.
Någon som har erfarenhet av något liknande?


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

694 gäster, 2 användare
majkat, Gröfre Slissing

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser