Tipsa på plocksidan i nästa Åter!
Goda nyheter, smarta självhushållarknep och roliga händelser.
Maila petter@alternativ.nu Gärna med bild.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Rivsår, pga parning???  (läst 225 gånger)

Tindratösen

  • Inlägg: 20
    • Ångermanland
Rivsår, pga parning???
« skrivet: 10 jun-19 kl 20:35 »
Kom ut i ankhuset i morse och ens honan har ett rejält jack på ca 4-5 cm strax bakom hö bakben börjar halvvägs uppe mot ryggen och går snett bakåt. Huden helt uppskuren och blöder rejält. Har letat överallt i ankhuset och kan inte hitta något hon kan ha skurit sig på. Hittar endast en blodpöl mitt på golvet. Har en väldigt enträgen drake. Kan det vara så att han rispat upp henne vid sina parnings försök? Hanns klor är ganska kraftiga men känns inte direkt vassa. Eller kan det vara något djur som angriper på detta vis? Räv/ katt kan omöjligt komma in, isf måste det vara ett mindre djur.

Alexn72

  • Inlägg: 1399
    • Skåne
SV: Rivsår, pga parning???
« Svar #1 skrivet: 11 jun-19 kl 07:10 »
Inte helt omöjligt


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Supernöjd med den nya tidningen! Ska fixa ny betalning nu så vi har täckt upp det kommande året, ser fram emot att bygga upp ett litet bibliotek av tidningarna. :) Och maken är ivrig att få testa på ölbryggandet som finns med i senaste numret.. :P
/Maria Örni

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser