Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Kattunge borta  (läst 435 gånger)

Kattunge borta

  • Inlägg: 1
    • Ångermanland
Kattunge borta
« skrivet: 26 apr-19 kl 10:27 »
Hejsan, när vi nu på morgonen skulle titta till våra 4 kattungar (5 dagar gamla) och mamman som bor i ett rum på övervåningen, så är en kattunge borta! Vi har letat och letat. Men hör inget pip eller hittar den inte. Vi har 3 st dvärghundar men ingen av dem har varit där då de sover med mig nere och stängd dörr. Kattmamman verkar inte orolig. Vad gör vi?
« Senast ändrad: 26 apr-19 kl 10:51 av Kattunge borta »

Nina W

  • Inlägg: 3504
    • Värmland
SV: Kattunge borta
« Svar #1 skrivet: 26 apr-19 kl 11:22 »
Ja, om dörren och alla fönster varit stängda hela natten så är det ju hemskt konstigt. Ibland får kattmammor för sig att flytta sina ungar men i så fall borde hon ha flyttat alla. Kan den som försvann ha dött så att mamman gömt undan den för den skull?


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

367 gäster, 7 användare (1 dolda)
Susnil, javill, celestine, Skröpeltorparn, Banelinjen, Jano

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser