Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Foder digivande NZR  (läst 956 gånger)

Foder digivande NZR
« skrivet: 13 apr-18 kl 16:52 »
Hej!
Har fått första kullen för 3 dagar sen, blev 6 st fina ungar.
Undrar hur mycket pellets honan behöver. Hon äter normalt 1dl och har naturligtvis fri tillgång på hö. Har gett 2 dl sen ungarna kom men hon verkar hungrig ändå.
 :)

Linnea444

  • Inlägg: 211
    • -
SV: Foder digivande NZR
« Svar #1 skrivet: 07 aug-18 kl 16:25 »
Ifall ungarna inte äter av pelletsen än ska du inte behöva öka så mycket, då är det bättre att lägga in grenar, maskrosor, gräs, blåbärsris och morot som är väldigt bra för henne. Sedan så kan jag rekommendera mineralsten INTE saltsten. Mineralsten till skillnad från saltsten är för kaniner som ger di.


Skickat från min iPad med Alternativ.nu


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

343 gäster, 7 användare (1 dolda)
eskil74, alternaiv, per.martinsson, Aika, addebadde, Gröfre Slissing

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser