Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Tallbarsmjöl  (läst 1294 gånger)

Lestarus

  • Inlägg: 0
    • Skåne
Tallbarsmjöl
« skrivet: 20 nov-15 kl 09:13 »
Tjo!

kom precis förbi en som gjort mjöl på tallbar.

Skölj av barren, rosta i ugn(120Grader). Mal ner till ett mjöl.
de beskrev sen hur de sprinklat det över maträtter, men gav ingen beskrivning om smak(antagligen tallsmak) eller andra områden den skulle passa med!

Så vi slänger ut frågan till Alternativs kollektiva kunskapsbas! (Er då alltså ;-D)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

541 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Snubblade över tidningen på biblioteket häromdagen. Blev kvar till stängning och lånade till slut hem sista årgången. Så intressant läsning!
Både jag och min man har saknat en tidning med "mer djup" och mindre gloss. Kul att lära sig mer om intressanta, nödvändiga ämnen.
Även om tidningen är fin...
/Jeanette

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser