Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Kokt malt - drav  (läst 2705 gånger)

wergeni

  • Inlägg: 7
    • Västergötland
Kokt malt - drav
« skrivet: 31 mar-15 kl 17:16 »
Ett lokalt micro bryggeri ringde och frågade om vi var intresserade av kokt malt, drav, som gris mat.
Någon som har erfarenhet av detta, behöver vi tillsätta något som försvinner, påverkar det köttet m.m?

mvh
Håkan Wergeni

 



 


Dela detta:

* Inloggade just nu

549 gäster, 4 användare (1 dolda)
Själv är bäste dräng, simon.arvestrand, Tur-Johan

* Forum

* Om tidningen Åter



- Har läst tidningen hos en vän tidigare, men nu har jag äntligen kommit mig för att prenumerera själv. Ser fram mot mitt första nummer.
/Marie-Louise

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser