Hej
En smidig lösning är att använda sk "vildmarkgrytor" kallas även för "scoutgrytor".
De är tunna i godset o tar upp värme snabbt. Tom så snabbt att om man eldar för hårt, kan det bränna.
Men i mitt tycke perfekta om man ska laga tex grytor o har mycket i grytan. (hoppsan, så det blev
)
Dessa borde gå att finna på någon "outdoor- firma". Förr fanns de hos scoutförlaget i Stockholm. Vet inte om de finns kvar?
Ett annat alternativ är att använda de kastrullsett som finns för friluftsbruk. Det är liknande kastruller som tex "triangia-köken innehåller.
De är mindre än de grytor som åsyftas ovan...
Det finns olika varianter troligen hos ÖoB, rusta, o liknande ställen.
De är troligen mycket billigare.
Dessa modeller brukar passa "i spisen" alltså när man tagit ut originalplattan/ringarna... (beroende på spismodell/konstruktion.
Då blir de sotiga, o därför bra att ha speciella till "vedspisen"
"några förslag"
En extra fördel med dessa sommartid är att de blir varma fort o man behöver inte elda så länge, i sommarvärmen...