Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Kallrökning  (läst 821 gånger)

Moraggarn

  • Inlägg: 599
    • -
Kallrökning
« skrivet: 09 okt-13 kl 22:58 »
Jag undrar över följande: I en del recept på tex kallrökt korv så står det " kallrök i 2 dygn" eller om man ska kallröka kött så står det att man ska kallröka i tex 5 dagar. Ska det då vara under konstant rökbehandling under denna tid eller är det typ så att man kallröker x antal timmar under dygnet för att sedan låta produkten vila för att sen röka i x antal timmar igen dag två osv osv.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

486 gäster, 3 användare
RickardR, ärt, Besksöta

* Forum

* Om tidningen Åter



- Höjdpunkt när tidningen kommer, väldigt bra tidning
/Jenny

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser