Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  hemmalagade lasangeplattor  (läst 863 gånger)

trassla

  • Gäst
hemmalagade lasangeplattor
« skrivet: 18 feb-13 kl 13:35 »
Jag behöver hjälp av er. Jag undrar hur länge som man skall ha hemmalagade lasangeplattor i ugnen? Sedan undrar jag om ni kan hjälpa mig med totillini, hur länge skall de koka när jag gjort dem, kommer att använda skinka i dem.

Malin Johansson

  • Inlägg: 482
    • Västergötland
SV: hemmalagade lasangeplattor
« Svar #1 skrivet: 18 feb-13 kl 19:05 »
Har du torkat plattorna eller använder du dom färska? Färska 10-15 min, torkade 30-35 min på ett ungefär. Går ju att känna lite försiktigt om de är klara. :)

trassla

  • Gäst
SV: hemmalagade lasangeplattor
« Svar #2 skrivet: 20 feb-13 kl 15:31 »
Tack Malin! Jag tänkte att jag skulle använda färska plattor, direkt från kaveln. Då är det bara att börja göra lasangen.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

593 gäster, 1 användare (1 dolda)

* Forum

* Om tidningen Åter



- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser