Mmmmm, làter jãttegott, tusen tack fõr tipsen.
Annika
Det är supergott !!! Jag lovar. Vi brukar ha några små svamptoast till :
Fräs ihop skivad svamp, finhackad lök, lite vitlök, salt och peppar i lite smör. Börja med lök och vitlök och smör, fräs en stund, sänk värmen och i med svampen och lite salt, på med ett lock så att vätskan tränger ur svampen, ta av locket och låt vätskan ånga bort.
Pressa vitlök, blanda med timjan och olivolja, "dutta" bröden i oljan och grilla dem på max grillvärme i ugnen (håll koll på dem, dom bränns på 5 sek om man tittar bort) tills dom får lite färg.
Ta ut dem för steg två :
Sprid ut en klick av svampröran på varje brödbit och strö lite riven lagrad ost på. t.ex. prästost och griljera några minuter tills osten smälter och får lite färg.
Ta ut dem och sprid lite torkad oregano på dem och servera dem till skockesoppan !!
Mums mums !!
Man kan också smula lite parmesan i soppan precis när man serverar den.
Tillägg :
Som sagt, rekomenderar att koka med broccoli de sista fem minuterna i soppan innan man mixar den. Blir lite grön och ger massa smak till det hela.