Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Hitta sina gamla trådar?  (läst 523 gånger)

Fru Jansson

  • Gäst
Hitta sina gamla trådar?
« skrivet: 21 jan-13 kl 11:50 »
Hej!

I statistiken för sin profil kan man se hur många trådar man startat, och lite annat. Men man kan inte se vilka trådar man startat, och under vilka tavlor? Jag skulle vilja hitta fram en tråd som jag startade för några år sen, och inte minns vad den heter. Det gick inte så lätt som jag trodde. Skulle man kunna ha en funktion för detta? Eller bara låta det stå nånstans under profilen vilka trådar en person skapat?

johe71

  • Inlägg: 1974
SV: Hitta sina gamla trådar?
« Svar #1 skrivet: 21 jan-13 kl 12:53 »
när jag trycker på profil, sammanfattning i menyn, sedan väljer "visa inlägg" så visar den alla inlägg du gjort. Där finns en liten horisontell meny med valen "Meddelanden", "Visa inlägg" och "Visa bifogade filer."

"Meddelanden" (som är det som är valt när du kommer dit) verkar visa alla inlägg du skrivit
"Visa inlägg" verkar visa alla trådar du startat...

så där verkar det vara någon typ av begreppsförvirring eller felöversättning... (ställer man om forumet till engelska så heter menyvalen "Messages" och "Topics"... jag skulle nog (på denna specifika sida) vilja översätta dem till "Inlägg" och "Trådar")

fast på din sida står det "Antal ämnen personen startat:40 ämnen" och man får fram 29 med den länken... men statistiken kanske räknar trådar som jag inte kan se?


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

186 gäster, 6 användare (1 dolda)
PetterJ, Carolus, Pumba, Lennart MÃ¥rs, Anna-Sofia

* Forum

* Om tidningen Åter- Tidningen åter har jag läst i några år som prenumerant innan dess läste jag hos vänner. Genom åren har jag utvecklats det har även tidningen och att ledaren skrivs av en så härlig och äkta människa som erkänner att man ibland får ge upp och tänka om. ALLA borde ha tidningen!
/ Maria

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser