Alternativ.nu

Support => Teknisk support => Ämnet startat av: Fru Jansson skrivet 21 jan-13 kl 11:50

Titel: Hitta sina gamla trådar?
Skrivet av: Fru Jansson skrivet 21 jan-13 kl 11:50
Hej!

I statistiken för sin profil kan man se hur många trådar man startat, och lite annat. Men man kan inte se vilka trådar man startat, och under vilka tavlor? Jag skulle vilja hitta fram en tråd som jag startade för några år sen, och inte minns vad den heter. Det gick inte så lätt som jag trodde. Skulle man kunna ha en funktion för detta? Eller bara låta det stå nånstans under profilen vilka trådar en person skapat?
Titel: SV: Hitta sina gamla trådar?
Skrivet av: johe71 skrivet 21 jan-13 kl 12:53
när jag trycker på profil, sammanfattning i menyn, sedan väljer "visa inlägg" så visar den alla inlägg du gjort. Där finns en liten horisontell meny med valen "Meddelanden", "Visa inlägg" och "Visa bifogade filer."

"Meddelanden" (som är det som är valt när du kommer dit) verkar visa alla inlägg du skrivit
"Visa inlägg" verkar visa alla trådar du startat...

så där verkar det vara någon typ av begreppsförvirring eller felöversättning... (ställer man om forumet till engelska så heter menyvalen "Messages" och "Topics"... jag skulle nog (på denna specifika sida) vilja översätta dem till "Inlägg" och "Trådar")

fast på din sida står det "Antal ämnen personen startat:40 ämnen" och man får fram 29 med den länken... men statistiken kanske räknar trådar som jag inte kan se?