Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Infrysning av kräftor - med eller utan lag?  (läst 17531 gånger)

Naturliv

  • Inlägg: 1222
    • Södermanland
Infrysning av kräftor - med eller utan lag?
« skrivet: 31 aug-12 kl 18:32 »
Det här är det första året vi har så många kräftor att vi inte kan äta upp dem direkt och jag behöver därför frysa in en del. Vilket tycker ni är bäst, att frysa in kräftorna med eller utan lag?
Tänk om man kunde vara som de livskraftiga maskrosorna - och växa vidare och må gott trots asfalt och betong

säljanne

  • Inlägg: 5
    • Finland
SV: Infrysning av kräftor - med eller utan lag?
« Svar #1 skrivet: 31 aug-12 kl 21:03 »
Hej!
Vi brukar alltid frysa in kräftorna liggandes i lagen. Det funkar bra, jag tror att smaken bevaras bättre om dom ligger i lag.
Bor själv i ett renoveringsobjekt, med två kattor. Egen gård med andras får. (än så länge!)

Skogsnatt

  • Gäst
SV: Infrysning av kräftor - med eller utan lag?
« Svar #2 skrivet: 01 sep-12 kl 00:21 »
Frys in dem i samma spad, som du kokte dem i. Det blir tveklöst bäst

grisslan

  • Inlägg: 336
    • Skåne
SV: Infrysning av kräftor - med eller utan lag?
« Svar #3 skrivet: 01 sep-12 kl 16:16 »
Frys in dem i samma spad, som du kokte dem i. Det blir tveklöst bäst

Kan bara hålla med.  :)
Kom du levandes i hamn var det inget hårt vädeer.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

1680 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- En tidning med djupa rötter.
/Margit

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser