Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Kanderad ingefära  (läst 1627 gånger)

Hallstrom

  • Inlägg: 84
    • Blekinge
Kanderad ingefära
« skrivet: 05 aug-12 kl 19:36 »
Jag har kanderat ingefära genom att skära den i bitar och koka i vatten och sockerlag. Resultatet blev ganska smuligt och sockerkristalligt.
Hur gör man för att de ska bli sådär mjuka som de som finns att köpa?

Nordhina

  • Inlägg: 7
    • Dalarna
SV: Kanderad ingefära
« Svar #1 skrivet: 15 aug-12 kl 21:30 »
Jag tror att du bara måste koka dem längre. Vi gjorde kanderad ingefära förra julen och den blev mjuk och fin. Minns inte vad vi hade för recept. Men de kokades först i vatten och sedan i sockerlag.

Hallstrom

  • Inlägg: 84
    • Blekinge
SV: Kanderad ingefära
« Svar #2 skrivet: 25 aug-12 kl 01:09 »
Jag provade igen nu, det tog flera timmar innan den började bli mjuk. :P
« Senast ändrad: 25 aug-12 kl 02:17 av Hallstrom »


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

581 gäster, 3 användare
mulle mullvad, Rosanne, Gröfre Slissing

* Forum

* Om tidningen Åter



- Åter är en tidsskrift som är tidlös. Ett 5 år gammalt nummer är lika användbart nu som när den kom ut.
Jag har haft väldigt mycket nytta och har fortfarande av tidningen.
/Per

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser