Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Surdeg på grahamsmjöl?  (läst 3966 gånger)

smilla26

  • Inlägg: 47
    • Bohuslän
Surdeg på grahamsmjöl?
« skrivet: 07 jun-11 kl 12:15 »
Undrar om det går att starta en surdeg på grahamsmjöl och i så fall, hur gör man?

Utekanin.

  • Inlägg: 42
    • Västergötland
SV: Surdeg på grahamsmjöl?
« Svar #1 skrivet: 07 jun-11 kl 12:48 »
Jag gjorde fördegen på grahamsmjöl sist och det brödet blev bra. Grunden var av rågmjöl och allt som allt blev det en blandning av det som fanns hemma.
Finns bra recept om söker på surdeg som är tydliga att följa då man börjar. Jag byter bara mjölsort och hoppas på det bästa :)

Storlyckans Anna

  • Inlägg: 4492
  • Tankspridd flicktant
    • Östergötland
SV: Surdeg på grahamsmjöl?
« Svar #2 skrivet: 07 jun-11 kl 15:09 »
Det går alldeles utmärkt.
Jag är inte tjock - jag har humlemidja.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

479 gäster, 1 användare
Taxmamman

* Forum

* Om tidningen Åter



- Supernöjd med den nya tidningen! Ska fixa ny betalning nu så vi har täckt upp det kommande året, ser fram emot att bygga upp ett litet bibliotek av tidningarna. :) Och maken är ivrig att få testa på ölbryggandet som finns med i senaste numret.. :P
/Maria Örni

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser