Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Sjaunjagravat  (läst 5736 gånger)

NESSEN

  • Inlägg: 1
Sjaunjagravat
« skrivet: 25 maj-11 kl 18:30 »
Är det någon som vet recept på Sjaunjagravat ren kött ???
eller är det bara som en vanlig gravning salt/socker

JackieLondon

  • Inlägg: 34
    • Norrbotten
SV: Sjaunjagravat
« Svar #1 skrivet: 21 jul-11 kl 00:15 »
Japp, salt å socker!

Brukar ta hälften/hälften (på en höft)
Men det är juh lite hur man tycker.
Pröva dej fram.
(älg blir oxå underbart gott att grava)


 

Andreas Holmqvist

  • Inlägg: 1
    • -
SV: Sjaunjagravat
« Svar #2 skrivet: 30 okt-19 kl 18:25 »
Men är sjaunagravat samma sak som vanligt gravat?
Det borde logiskt sett vara en särskild variant på gravning, eller?


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

72 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Snubblade över tidningen på biblioteket häromdagen. Blev kvar till stängning och lånade till slut hem sista årgången. Så intressant läsning!
Både jag och min man har saknat en tidning med "mer djup" och mindre gloss. Kul att lära sig mer om intressanta, nödvändiga ämnen.
Även om tidningen är fin...
/Jeanette

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser