Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Sjaunjagravat  (läst 6542 gånger)

NESSEN

  • Inlägg: 1
Sjaunjagravat
« skrivet: 25 maj-11 kl 18:30 »
Är det någon som vet recept på Sjaunjagravat ren kött ???
eller är det bara som en vanlig gravning salt/socker

JackieLondon

  • Inlägg: 34
    • Norrbotten
SV: Sjaunjagravat
« Svar #1 skrivet: 21 jul-11 kl 00:15 »
Japp, salt å socker!

Brukar ta hälften/hälften (på en höft)
Men det är juh lite hur man tycker.
Pröva dej fram.
(älg blir oxå underbart gott att grava)


Andreas Holmqvist

  • Inlägg: 1
    • -
SV: Sjaunjagravat
« Svar #2 skrivet: 30 okt-19 kl 18:25 »
Men är sjaunagravat samma sak som vanligt gravat?
Det borde logiskt sett vara en särskild variant på gravning, eller?


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter



- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser